We are Showpony

Showpony Productions is een allround boekings-, productie- en entertainment bureau, bestaande uit meerdere takken.

Showpony biedt een groot netwerk van hostesses en hosts, modellen, dansers, acrobaten, acts en entertainers aan. Onze goed gevulde database biedt een breed scala aan multitalenten die ingezet kunnen worden tijdens (bedrijfs)evenementen, festivals, presentaties, clubavonden, fashion shows, photoshoots en commercials.

The Start

In 2010 startte Josje van Hagen het bedrijf Showpony Productions.

De perfecte combinatie van een groot netwerk en de interesse om mensen bij elkaar te brengen heeft ervoor gezorgd dat Showpony in 7 jaar tijd is uitgegroeid tot een allround boekings-, productie- en entertainment bureau. Bestaande uit meerdere takken.

about-img-01
about-img-02

The Team & our mission

Op kantoor werken we met een jong, karaktervol, hardwerkend en hecht team. We hebben een vaste kern die wordt ondersteund door parttimers, stagiaires & externe creatieven! De Showpony familie bestaat uit: Josje, Gino, Zosha, Kasper & Tess. (CONTACT). Daarnaast hebben we een styling team dat zich dagelijks bezig houdt met het ontwerpen van kostuums en bedenken van styling concepten.

Samen werken we elke dag met 100% energie, veel lachen, hard werken en neusjes in dezelfde richting om Showpony te maken wat het nu is.

Contact

Showpony
Zeeburgerdijk 424
1095 AK Amsterdam

info@showpony-productions.nl
+31 (0)20 494 00 10 of +31 (0)6 46 07 66 01